Líders polítics i entitats del districte feliciten la capçalera per assolir les 400 edicions.

 

Sergi Sarri, Grup Municipal Demòcrata

El Línia Sants porta 16 anys informant cada quinze dies de l’actualitat de Sants-Montjuïc. Un fet rellevant havent sobreviscut a una crisi econòmica i enmig d’un moment ben complicat per a les edicions en paper. Un format necessari, tot i la digitalització en què estem immersos, per poder apropar una mica la realitat de tot allò que es mou al districte. Per donar més importància als veïns i als projectes de barri. A tot allò invisible a les grans capçaleres.

 

Jordi Fexas, ERC

Volem felicitar tot l’equip del Línia Sants per aquests 400 números. Engegar qualsevol projecte sempre és un repte, però ho és molt més que aquest perduri en el temps i es consolidi. La informació local a través de mitjans de proximitat, com en aquest cas, té un efecte multiplicador pel que fa a la identificació amb un territori i un barri. És, per tant, un petit gran tresor que cal preservar i al qual s’ha de donar suport.

 

Albert Deusedes, PSC

Moltíssimes felicitats i moltíssimes gràcies per aquests 400 primers números. No només sou ja imprescindibles per conèixer i entendre el que passa als nostres barris, sinó que gràcies a vosaltres moltíssimes notícies, anècdotes, efemèrides, debats, anhels, problemes, festes i vivències tenen difusió i existeixen mediàticament. Sense la premsa local tota aquesta riquesa dels barris no afloraria ni tindria la repercussió i importància que es mereix.

 

David Labrador, Cs

La meva més sincera felicitació a Línia Sants pel número 400 i per la gran tasca informativa que ha dut a terme durant tot aquest temps. Línia Sants és un clar exemple de la importància que té la premsa local per als ciutadans, ja que la seva proximitat ens permet rebre directament les notícies dels nostres barris. Sempre és gratificant veure el constant creixement i consolidació a Sants-Montjuïc de la nostra premsa local.

 

Neus Roca, CUP

Arribar a fites tan simbòliques com 400 edicions és quelcom a celebrar, no només des de la perspectiva de qui les assoleix sinó especialment per part de totes les veïnades i col·lectius del barri. Els mitjans locals sou eines de cohesió veïnal i d’humanització, sou fórmules de visibilitzar la quotidianitat com quelcom valuós i clau per a les dinàmiques sanes de convivència. Poseu la vida dels barris al centre, així que per molts més centenaris Línia Sants!

 

Lluïsa Erill, Secretariat d’Entitats

Sants, Hostafrancs i la Bordeta conformen uns barris on sempre hi ha hagut una gran tradició de premsa escrita local. Quan un mitjà com Línia Sants assoleix els primers 400 exemplars, la notícia és molt positiva perquè vol dir que porta ja uns quants anys contribuint a fer-nos present la premsa de proximitat a les nostres llars. Esperem que aquesta llarga tradició continuï molts anys més. Llarga vida a la premsa dels nostres barris!

 

Lluís Llanas, Eix Creu Coberta

El Línia Sants celebra 400 números. Volem sumar-nos a les mostres de felicitació per aquesta fita. El Línia Sants és un dels mitjans d’expressió, comunicació i relació veïnal més destacats del nostre barri. En una època on el que passa al barri i al carrer és gairebé instantani, ens cal una perspectiva quinzenal de reflexió i de relació veïnal per poder entendre millor el nostre entorn. Una eina d’agrair per a entitats, comerç i veïns.

 

Lluís Marticella, Sants Establiments Units

Sempre esteu donant suport als eixos comercials i sobretot al comerç de proximitat. Sou un eix vertebral en la comunicació i publicitat del barri! Des de Sants Establiments Units us volem felicitar per aquest número 400 i agrair-vos tots aquests anys fent-nos costat. I esperem tenir un mínim de 400 Línia Sants més. Enhorabona i a seguir amb aquesta tasca de periodisme de proximitat tan necessària arreu!

 

Montserrat Dot, UE Sants

En nom de la Unió Esportiva de Sants, i en el meu propi, us vull donar l’enhorabona per aquests 400 números. La premsa en format paper cada dia té les coses més difícils, ja que actualment es prioritza la immediatesa per sobre de la qualitat. Per aquest motiu encara té més mèrit haver arribat fins aquí. Moltes felicitats per aquestes 400 edicions i per la fantàstica feina feta de cara al barri. Esperem que la xifra no deixi d’augmentar!

 

Línia Sants ha ofert a la regidora en funcions del Districte, Laura Pérez, aparèixer en aquest espai, però no ha obtingut resposta abans del tancament de l’edició impresa.

La capçalera també ho ha ofert al PP, però tampoc ha obtingut la resposta a temps.