L’Alternativa es dividirà en cinc espais. Foto: Twitter (@SomCanVies)

La 25a Festa Major Alternativa tornarà a apostar per activitats de contingut social que involucraran diverses entitats del barri. En aquesta edició es farà de manera descentralitzada entre cinc espais diferents per poder combatre la massificació. Una de les principals novetats és la seu de la CGT, que enguany se suma a la llista de localitzacions.

El dia 24 a les sis de la tarda es faran de forma conjunta els pregons a cada espai. En aquest primer dia destacarà la block party organitzada pel Casal de Joves de Sants. La seu de la CGT tindrà el seu dia especial durant la jornada del 25 d’agost, amb una exposició dedicada al centenari de la vaga de la Canadenca, amb una xerrada i debat posterior sobre la transcendental lluita obrera de principis del segle XX. D’altra banda, el dia 27 se celebrarà un cercacarrers que començarà a l’espai de l’Horta Alliberada a les sis de la tarda, i s’estendrà fins a la plaça de Sants.

TANCAMENT UNITARI
Els dies 30 i 31 serviran com a tancament de la Festa Major Alternativa, amb diversos actes concentrats al parc de l’Espanya Industrial. Per al dia 30 estan programades les actuacions de la Clika Pika, el Nota i Machete en boca. Finalment, el 31 d’agost clourà la festivitat amb un dinar popular a les dotze del matí, la cursa de barques i el circ amb escalabirres. El grup de punk Coalición Kanalla tancarà l’Alternativa a la matinada.