La Sala Hiroshima marxarà de la seva seu del carrer Vilà Vilà del Poble-sec el desembre de l’any que ve després que la propietat els hagi anunciat que vol recuperar l’espai.

Els promotors d’aquesta sala de teatre contemporani, amb Gastón Core al capdavant, havien decidit abaixar la persiana aquest mateix desembre a causa de les dificultats econòmiques causades per la pandèmia però la decisió va provocar la reacció de l’Ajuntament, que de seguida es va posar en contacte amb Core. Això va fer que des de la Hiroshima decidissin aguantar un any més.

En declaracions a Línia Sants, Core explica que l’objectiu és començar a buscar un nou emplaçament per al projecte. “La sala actual s’acaba a finals del 2021 però toca salvar el projecte”, afirma Core. De moment l’Ajuntamet s’ha compromès a estudiar la viabilitat del projecte per si s’acaba implicant en garantir el seu futur. Core diu que el projecte “s’ha de modificar perquè no tindria sentit traslladar-se i seguir fent el mateix”. El seu escenari ideal seria que la Hiroshima es pogués quedar al Poble-sec o traslladar-se a Sants. “Sants és un barri magnífic on ens agradaria ser. Té moltes oportunitats, és molt popular i hi ha gent amb molts projectes nous”, conclou el responsable de la sala.