bizbarcelona

Una imatge de l’edició anterior del saló. Foto: Bizbarcelona

El saló Bizbarcelona se centrarà a augmentar la competitivitat i la fortalesa dels negocis de proximitat en una nova edició que se celebrarà el 4 i 5 d’octubre i que oferirà més de 120 activitats a tot tipus de professionals al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

La fira, que tornarà a celebrar-se conjuntament amb el Saló de l’Ocupació, oferirà més de 40 tallers per aprendre tècniques sobre fixació de preus, mesurament de l’impacte ambiental, alternatives per a la sol·licitud de finançament, vendes a través de les xarxes socials, lideratge o gestió del talent. El públic també trobarà els productes i serveis de 80 firmes i entitats per emprendre projectes i millorar la gestió empresarial.

Paral·lelament, a l’espai d’assessorament personalitzat el públic podrà adreçar consultes específiques i demanar consell especialitzat a més d’una cinquantena d’experts.

Aquesta edició suma una nova àrea denominada Village on exposaran 80 entitats, empreses i professionals amb serveis i productes adreçats a petites empreses, persones en situació d’autoocupació i negocis de proximitat.

Bizbarcelona està organitzat per Fira de Barcelona i promogut per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, Pimec, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.