La Marina del Prat Vermell ha estrenat recentment el servei de Bicing després que l’Ajuntament hagi instal·lat dues parades al barri. Concretament, estan situades al passeig de la Zona Franca i al carrer de Cal Cisó. D’aquí a uns dies se n’instal·larà una tercera.

D’aquesta manera es fa realitat una llarga reivindicació veïnal, ja que feia temps que el barri ho reclamava. Tot i això, tal com informava fa uns dies El3.cat, ja hi han hagut les primeres queixes perquè les parades que s’han col·locat només tenen capacitat per a quatre bicis cadascuna. Això fa que costi de trobar-ne perquè les poques que hi ha gairebé sempre estan ocupades. Tot i això, la situació és provisional, ja que des del servei municipal expliquen que les parades estan en període de prova i que quan el servei estigui en ple funcionament ja hi haurà més capacitat.

En paral·lel, Dani Fernández, de la Unió d’Entitats de la Marina, afirma a El3.cat que una altra qüestió pendent que hi ha al barri és “fer continuar i allargar el carril bici pel passeig de la Zona Franca”.