La residència l’ha passat a gestionar la Fundació Vella Terra. Foto: Google Maps

La Generalitat va intervenir aquest passat cap de setmana la residència Mossèn Vidal i Aunós, del barri de la Bordeta, a causa de la gestió que ha fet el centre durant la crisi del coronavirus. La residència és de titularitat pública i fins ara era gestionada per l’empresa Eulen. Amb la intervenció, la gestió ha passat a mans de la Fundació Vella Terra.

Des de la consellera de Salut han explicat que actualment la residència només té la meitat de les seves places ocupades, ja que una part important dels usuaris havien estat traslladats a hospitals o altres espais. La intervenció s’ha fet perquè ben aviat els avis que havien estat traslladats aniran tornant i Salut havia comprovat la manca de recursos del centre per assumir aquest retorn en condicions.

21 MORTS
Segons ha avançat avui el programa Els Matins de TV3 a la residència hi ha hagut un total de 21 morts per coronavirus. A banda, cal recordar que el passat mes de març la residència Mossèn Vidal i Aunós ja va ser protagonista per uns fets molt lamentables, quan els Mossos d’Esquadra van detenir dos cuidadors acusats de maltractaments i abusos sexuals.

Aquesta residència és una de les nou de la ciutat que ha estat denunciada a la Fiscalia per familiars de la gent gran que hi estan ingressats.