El festival Guitar Bcn segueix oferint una cartellera farcida de noms interessants. El pròxim protagonista del festival serà Joan Dausà, que oferirà un concert aquest divendres a la sala Apolo a partir de les nou del vespre.

Dausà presentarà a l’Apolo el seu darrer disc, ‘Ara som gegants’, que va publicar l’any passat. Aquest treball discogràfic mostra un Dausà pletòric que dona el millor de si mateix en cançons com la que dona nom al disc o ‘La gran eufòria’, un hit vitalista.

El músic de Sant Feliu de Llobregat va publicar el disc ‘Ara som gegants’ després d’un temps apartat dels escenaris després d’haver publicat ‘Jo mai mai’ (2012) i ‘On seràs demà’ (2014) i haver participat en la pel·lícula ‘Barcelona, nit d’estiu’.

Ara, amb les forces renovades, Dausà arriba a l’Apolo, juntament amb la banda que lidera Florenci Ferrer ‘Fluren’, immers en una gira que està sent molt ben rebuda pel públic i que va començar amb un concert el passat mes d’abril al festival Strenes de Girona, mentre que el primer concert a Barcelona el va fer al maig en un escenari gairebé immillorable, el parc del Tibidabo.