Dos grans noms destaquen en el cartell musical dels actes unitaris de la Festa Major; Hotel Cochambre i Hello Lilliput. Els primers, ja habituals en centenars de celebracions populars de pobles i barris, actuaran el 27 d’agost a les onze de la nit, en el marc de la nit de concerts al parc de l’Espanya Industrial. Amb versions esbojarrades i divertides de grups i artistes com Barrio 13, Depeche Mode, Bon Jovi, Raffaella Carrà, Maná, Xuxa, Pereza o Bruno Mars, la banda buscarà animar el públic de Sants amb el seu peculiar estil musical.

Per la seva part, Hello Lilliput intentarà demostrar just abans per què són els guanyadors de La Pedrera 3.8, el programa d’acompanyament per a grups musicals emergents del districte.

UNA FESTA AMB MOLT ESPORT
Les activitats esportives tindran el seu apartat destacat en la Festa Major d’enguany. Per exemple, el dia 27 se celebrarà el Bàsquet de Carrer en família, a càrrec d’Streetball Bcn Sants. D’altra banda, l’1 de setembre l’atletisme tindrà la seva cita anual amb la 10a Cursa popular de Festa Major, els 2000 de Sants. Més tard es faran les curses ciclistes que passaran pel carrer de Sants i Creu Coberta.