Cartell Festa Major

El cartell de la festa és obra de Judit Crehuet. Foto: Districte

El compte enrere per a la celebració de la Festa Major d’Hostafrancs ja està en marxa. El barri viurà la seva diada a partir del 30 de setembre i fins al 8 d’octubre.

La celebració inclourà una seixantena d’activitats organitzades per una trentena d’entitats del barri. El programa i el cartell es van presentar dilluns en un acte coorganitzat amb la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs al Saló de Plens del Districte, on va actuar La Companyia Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya.

Cartell modernista

Així doncs, el cartell de l’edició d’enguany serà obra de la il·lustradora gironina i col·laboradora d‘El Jueves, Judit Crehuet, que s’ha proclamat guanyadora del 19è concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs. Crehuet ha optat per l’estil modernista d’Alfons Mucha perquè, ha explicat, el troba molt propi de Barcelona.

Al centre de la composició hi ha situat el Sant Àngel Custodi, patró d’Hostafrancs, envoltat d’elements típics del barri com la magrana, el campanar de la parròquia o el Ball de Rams, tot plegat cobert per la coberta clarament reconeixible del Mercat d’Hostafrancs. Les 17 obres presentades a aquest concurs es podran veure exposades a l’aparador del Casinet d’Hostafrancs del 27 de setembre al 9 d’octubre.

El pregó

Pel que fa al pregó, enguany recaurà a les mans de Mercè Velilla, fins fa poc directora de la Fundació Cultural Hostafrancs i mestra de l’Escola Joan Pelegrí.