Concert Festa Major Sants

Els concerts han estat protagonistes. Foto: Twitter (@goelro1920)

La Festa Major de Sants d’enguany, celebrades entre el 24 i el 28 d’agost, va tornar a estar marcada per les restriccions. No va haver-hi concurs de guarnits i es van fer menys activitats nocturnes que abans de la pandèmia. Tot i això, els carrers i les places del barri es van omplir d’activitats, com ara jocs infantils, vermuts musicals, l’espectacle ‘Dones de circ’, a càrrec de la Cia. Teatro Sobre Ruedas o diversos concerts, entre els quals els del trio N’Acústic o Son de la Rambla.

Com havia passat abans en altres punts de la ciutat, el barri, especialment el Parc de l’Espanya Industrial, va ser escenari de botellades i baralles. D’altra banda, també s’està investigant el paper d’uns agents dels Mossos d’Esquadra en un moment de tensió amb una parella durant un desallotjament, ja que una dona hauria estat empesa violentament tot i estar embarassada.

Pel que fa a la Bordeta, la seva Festa Major va arrencar el 2 setembre amb el pregó de Trini Polo, veïna i activista del barri, i en els dies posteriors es van celebrar diferents activitats que van anar des de tabalades estàtiques amb els Diables de Sants fins a les actuacions de grups com l’orquestra Tela Marinera o Jurassic Band. La festa es donarà per acabada el pròxim 15 de setembre de la mà d’una actuació de La Bordeta en Dansa.