La Guàrdia Urbana va col·laborar en la jornada solidària. Avismón-Catalunya

Tot un èxit. La jornada solidària organitzada el passat dia 10 per l’entitat Avismón-Catalunya, amb seu al carrer Jocs Florals, per recollir aliments per als avis i àvies necessitats de la ciutat va convertir-se en una gran festa de la solidaritat. Segons explica la pròpia directora d’Avismón, Magdalena Blasco, es van poder recaptar un bon nombre d’aliments i productes gràcies a les aportacions de moltes persones que es van acostar a la cruïlla de rambla Catalunya amb Còrsega.

Allà s’havien instal·lat agents de la Guàrdia Urbana, que anaven vestits d’època i dirigien el trànsit com es feia cent anys enrere. El cos policial va col·laborar amb l’entitat, organitzant diferents tallers per als més menuts. En total, es van acostar 45 escoles que van donar els productes que havien recaptat dies abans als seus centres educatius.

La Guàrdia Urbana també va col·laborar en la diada solidària amb un concert de nadales a càrrec de la Banda de Música de la Guàrdia Urbana.

Dins de les activitats que organitza Avismón-Catalunya durant aquests dies previs a les festes de Nadal destaca el sopar que va celebrar-se ahir al vespre a l’Hotel Ducs de Bergara, del centre de Barcelona, al qual van assistir els avis i àvies que l’entitat assisteix.

Avismón-Catalunya és una entitat que, des del 1996, dóna suport, assistència i, sobretot, companyia a les persones grans que viuen soles.