Marcelo Villanueva, director general del grup Comunicació 21, i Lluís Llanas, president de Creu Coberta. Foto: Espai Línia

L’Eix Comercial Creu Coberta i Espai Línia han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l’entitat i els seus associats fer servir la sala de conferències d’Espai Línia per celebrar qualsevol mena d’actes: conferències, xerrades, formacions, presentacions o reunions, sempre de forma gratuïta i sense cap cost econòmic.

L’acord servirà per projectar, potenciar i impulsar campanyes de comunicació en l’àmbit de la ciutat de Barcelona. La col·laboració permetrà potenciar les campanyes de l’Eix Creu Coberta per tal que tinguin més visibilitat.

Lluís Llanas, president de l’Eix Creu Coberta, s’ha mostrat molt satisfet amb l’acord: “Espai Línia és una magnífica iniciativa per contribuir a la visibilitat dels eixos comercials i del món local. Línia Sants sempre ha estat un periòdic aliat de l’Eix Creu Coberta des del seu naixement fa 19 anys i referent al districte de Sants-Montjuïc”.

Per la seva banda, Marcelo Villanueva, director general del grup Comunicació 21 i del periòdic Línia Sants, també ha mostrat la seva il·lusió pel projecte en comú: “Creu Coberta és un dels eixos més professionals de Barcelona i és un plaer signar un conveni que permetrà multiplicar els esforços comuns en la visibilitat dels valors del comerç i els barris”.

Totes dues entitats treballaran conjuntament per potenciar els valors del desenvolupament local de proximitat, així com la sostenibilitat, la promoció de l’ocupació i de l’economia social i solidària. L’objectiu és crear una malla ciutadana més forta i més trenada que faci de la ciutat alguna cosa més que una agregació física de barris, mitjançant la divulgació d’hàbits i accions de consum ètic i sostenible, la dinamització i participació en els actes de l’Espai i l’organització pròpia de debats al voltant del comerç de proximitat.