Els jardins de la Rambla de Sants

Els jardins de la Rambla de Sants necessiten millores. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha aprovat noves millores als jardins de la Rambla de Sants amb un pressupost de 670.000 euros destinats a unes actuacions que s’allargaran sis mesos i que ja van començar el passat 17 de novembre.

Concretament, les reformes que es faran seran les següents: plantar nova vegetació als parterres; instal·lar un nou sistema de reg i col·locar una doble tanca vegetal i metàl·lica per evitar l’accés a uns espais enjardinats que s’han degradat per les trepitjades.

Aquestes actuacions, expliquen des del Districte, serviran per “regenerar els espais verds que s’han desgastat els darrers mesos” i que van des de la placeta de Ramon Torres Casanova fins a la riera Blanca. En paral·lel, l’interior de dos parterres passaran a ser ara àrees per a gossos.

D’altra banda, amb les noves millores també es farà una nova zona verda a sota de la pèrgola, que era una zona d’estada massa propera als habitatges de la cantonada amb la rambla Badal i que havia provocat les queixes dels veïns per la seva pèrdua de privacitat. Per a aquest projecte en concret, el consistori invertirà una mica més de 200.000 euros.