Obres Can Batlló

Es preveu que les obres acabin el desembre del 2022. Foto: Ajuntament

Ja ha començat la primera fase de les obres del nou parc de Can Batlló. Aquest projecte urbanístic, que compta amb una inversió de 12,3 milions d’euros, farà que es guanyin 26.000 metres quadrats d’espais verds amb la plantació d’un bosc, la instal·lació d’una zona d’aigua i una de jocs infantils i el canvi d’ubicació de l’àrea de gossos i els horts urbans. Durant les obres, que està previst que acabin el desembre del 2022, també s’enderrocaran per dins les naus del bloc 9, on s’ubicaran pistes i altres equipaments esportius.

Des de la Comissió de Veïns de la Bordeta es mostren força satisfets amb el pla urbanístic. “Es farà el que es va dir en els processos participatius en els quals van participar centenars de veïns”, recorda Enric Jara, membre de l’entitat veïnal. “Està molt consensuat”, afegeix.

Reformes pendents

D’altra banda, encara hi ha treballs pendents a Can Batlló. Tal com afirma Jara, és important reformar les naus d’ús veïnal. “Fa dos dies vam reunir-nos amb el regidor Jordi Martí per recordar-li que el projecte no tirava endavant. Ens va dir que miraria de solucionar-ho”, indica Jara, qui també recorda que no ha avançat el projecte de cooperatives d’habitatges destinats a tres solars de la zona, així com la reforma de la nau central, on s’ha de fer l’arxiu municipal. “Costa molt que les obres públiques tirin endavant”, apunta.