És un dels mags més prestigiosos del món i, a partir d’ara, també és empresari. Divendres passat es va confirmar que Antonio Díaz, El Mago Pop, és el nou propietari del Teatre Victòria, un dels equipaments culturals més emblemàtics del Paral·lel i de la ciutat.

“Em fa molta il·lusió tenir una casa a la meva ciutat en els anys més importants de la meva carrera. Poder tenir un teatre com el Victòria serà clau per poder continuar creixent”, va assegurar l’il·lusionista en declaracions als mitjans al davant del Victòria. Díaz va admetre que tenia molt avançades les negociacions per comprar un teatre a Madrid, però que finalment va decidir-se per Barcelona perquè “de gran em veia aquí”. Ser el propietari d’un teatre, va afegir, era el somni de la seva vida.

Díaz rellevarà (el canvi es farà el 30 de juny) les companyies Dagoll Dagom, el Tricicle i la productora teatral Anexa, que en les darreres dècades han estat les gestores del Victòria.

ESPECTACLE PRORROGAT
Pel que fa a l’activitat teatral, fa uns dies es va anunciar la pròrroga de La plaça del Diamant, l’adaptació de l’obra de Mercè Rodoreda. Les darreres funcions es faran avui, demà i dimecres i dijous de la setmana que ve.