El Firentitats va reunir molta gent. Foto: Línia Sants

Els carrers de Sants, Creu Coberta, l’Espanya Industrial, Llobet i la plaça Joan Pelegrí van acollir dissabte una nova edició del Firentitats, la gran festa de les entitats que formen el teixit associatiu local.

Tot i la inquietud per la pluja que havia caigut el dia abans a la ciutat, el temps finalment va acompanyar i la jornada es va poder celebrar sense problemes. De fet, l’aigua només va fer acte de presència al voltant de dos quarts de nou del vespre, l’hora que la trobada s’acabava.

Així doncs, més de 150 entitats van sortir al carrer des de les 11 del matí per mostrar els projectes i les activitats que impulsen, principalment gràcies a la tasca solidària que fan els voluntaris que en formen part.

Al llarg del dia es van anar fent actes als diferents escenaris. El públic va poder gaudir d’una oferta amb més de 50 activitats, entre les quals van destacar a trobada castellera, els concerts de les corals, l’actuació gegantera, la tabalada dels diables, les activitats de la Taula d’Esports, el festival Expressions del Món, iniciatives solidàries, el concurs d’Instagram… Un any més, tot i que depenia una mica de l’hora, la presència de gent va ser constant.