El Casinet d’Hostafrancs és entre aquest mes de febrer i el pròxim abril un dels escenaris de la nova edició del Barcelona Districte Cultural, el circuit cultural als barris.

Demà arribarà el torn del primer espectacle amb la celebració de l’obra ‘El comediant’, de Marcel Tomàs. Tomàs és un actor polifacètic que destaca pels seus papers com a pallasso, mim, cantant i ‘showman’ en general. ‘El comediant’ és un enginyós i divertidíssim espectacle fet amb humor, música, teatre d’objectes, improvisacions, imaginació i histrionisme elegant. També, però, hi ha poesia, crítica, reflexió i un gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret. Tot plegat al servei del públic, que sense saber-ho es converteix en el protagonista d’una funció on Tomàs reivindica el sentit més pur de l’espectacle i la seva capacitat de meravellar, sorprendre i fer riure.

D’altra banda, el Casinet d’Hostafrancs també acollirà el dijous 20 de febrer l’obra de teatre ‘Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria’, de Glòria Ribera. L’obra planteja què passaria si un dia les drogues més perilloses, perjudicials i addictives fossin no només legals i assequibles, sinó que també fossin subministrades als més dèbils. Tot plegat, amb un plantejament sobre la llet de vaca com a sedant de les masses.