La dona ha fet pública la denúncia a través de Twitter. Foto: ACN

Una dona ha denunciat als Mossos d’Esquadra una agressió sexual que va patir en un ascensor del metro de Barcelona, a la parada de Tarragona de la Línia 3. Els fets van tenir lloc dilluns al migdia. Segons el seu relat, va agafar l’ascensor per sortir al carrer i un home va córrer per poder entrar. Durant el trajecte, l’home li va dir que la coneixia i li va tocar el cul i els genitals.

Segons explica en la denúncia que ella mateixa ha publicat a Twitter, es va quedar petrificada de por i no va saber reaccionar, i l’home li va dir que ella l’excitava. Quan es va obrir l’ascensor, ella va sortir a pas ràpid i ell la va seguir fins que ella va entrar a la perruqueria on normalment va, on va patir una crisi d’ansietat.

TMB, disposada a col·laborar

Des del seu compte de Twitter la denunciant ha criticat no haver rebut “cap suport” per part de TMB i els hi ha demanat que facilitin les imatges de les càmeres de seguretat a la policia. Des de la companyia, li han respost també per les xarxes per lamentar la situació i posar-se a la seva disposició. TMB ha explicat que s’ha traslladat el missatge al departament de seguretat i que col·laborarà en tot moment amb les autoritats.