Mossos

L’entrenador va ser detingut ahir a la matinada. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un entrenador de la UE Sants per presumptes abusos a tres jugadores, segons va avançar El Periódico.

L’home, de 33 anys, és l’entrenador de les jugadores, dues d’elles menors d’edat, a l’equip femení del club. Totes tres van anar dilluns a una comissaria dels Mossos a posar una denúncia per tocaments o petons i per un acostament a elles a través de les xarxes socials que les incomodava, segons explica el mateix diari.

L’acusat ha passat avui a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb obligació de comparèixer sempre que sigui citat. El magistrat, d’acord amb la fiscalia, ha acordat també una ordre d’allunyament de les víctimes i la prohibició de comunicar-se amb elles per qualsevol mitjà.

“Suport a les possibles víctimes”

Des de la UE Sants, per la seva banda, han volgut expressar el seu “suport a les possibles víctimes” i s’han posat a disposició de les famílies i els Mossos per aclarir els fets. L’entitat també ha recordat que fa mesos que compta amb l’assessorament de la Fundació Vicki Bernadet per prevenir i atendre l’abús infantil, al mateix temps que afegeixen que seguiran “fent les accions oportunes per protegir els jugadors/es i les famílies del club”.