Brutícia Hostafrancs

Hi ha queixes veïnals sobre brutícia al carrer. Foto: Twitter (@ttv43)

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs considera que la bona convivència veïnal barri s’ha perdut. Tal com van afirmar des de l’entitat a Ràdio Hostafrancs, impulsaran una campanya de conscienciació sobre la importància de ser cívics per combatre actes d’incivisme com ara deixar excrements de gossos al carrer o tirar escombraries a les papereres.

“Ja sabem que no és tot el veïnat, però necessitem que la gent prengui consciència i que no siguin només els empleats de l’Ajuntament els qui vagin recollint coses”, va assenyalar al mateix mitjà el president de l’entitat veïnal, Josep Ortiz.

Paral·lelament, l’associació espera que, pel fet que la iniciativa provingui d’una entitat veïnal i no només de l’Ajuntament, ajudi a impulsar un canvi real que acabi amb les molèsties i millori el comportament d’alguns veïns.

Fa més de 30 anys

D’altra banda, l’Associació de Veïns d’Hostafrancs també ha explicat que vol traslladar la campanya de conscienciació al Districte per demanar-l’hi suport, tal com ja es va fer fa 30 anys amb una acció similar. Fa més de tres dècades l’entitat ja va fer uns cartells molt il·lustratius en els quals recordava quins comportaments calia tenir presents perquè la brutícia no governés en el barri.