Hi ha hagut set detinguts per la pallissa. Foto: Arxiu

La pallissa que va rebre el passat 3 de gener un noi menor a la zona de Can Batlló, amb el robatori del mòbil inclòs, ha provocat que els últims dies els Mossos d’Esquadra detinguessin un total de set persones per participar en els fets. Divendres la policia va detenir “l’autor principal” dels fets, que van ser gravats i difosos a les xarxes socials.

Al vídeo es veia com un grup de joves clavava diversos cops de puny i puntades de peu a la víctima, que finalment va aconseguir escapar i l’endemà va denunciar l’agressió a la policia.

MANIFESTACIÓ
Els fets van provocar que el dia 6 de gener la Plataforma Can Batlló i l’associació Insania convoquessin una manifestació de rebuig a l’agressió. La convocatòria, tal com va informar Betevé, va reunir al voltant de 200 persones, que finalment també es van manifestar contra el “racisme i el discurs d’odi” després de veure la reacció que hi havia hagut a les xarxes socials després dels fets, ja que s’acusava joves estrangers de ser els responsables de l’agressió. Això va provocar que hi hagués moments de tensió entre els manifestants i la família de la víctima, que va acusar els organitzadors de la protesta d’aprofitar el cas per enviar altres missatges.