Concert Sants

Es gaudirà de música rock, disco o pop. Foto: Twitter (@Segonamagrup)

Una festa major no pot ser una festa sense música, i des de l’organització de la Festa Major de Sants ho tenen molt clar. Tal com expliquen, hi haurà propostes musicals molt variades, com concerts de música rock, pop, disco i d’una orquestra. I la cosa no s’acaba aquí. Per a aquelles persones que vulguin gaudir de rumba catalana, ho podran fer a la plaça de la Farga. I per aquelles que es decantin més per la música electrònica, hi haurà diverses ocasions per fer-ho al carrer Robrenyo. Aquests gèneres són força diferents entre ells, però comparteixen un mateix objectiu: fer que tothom gaudeixi de la festa.

Pel que fa a la programació dels Castellers de Sants, també hi haurà un gran repertori de concerts. Alguns dels que destaquen són els dels cantants Miquel Roig i Joan Garriga i dels grups Pupil·les i Albercocs, coneguts per convertir cançons de Disney en peces culturals actuals.

La cultura tradicional

Per part seva, la cultura popular és una de les senyes d’identitat del barri de Sants i, alhora, de la Festa Major de Sants. Segons indiquen des de l’organització, hi haurà sardanes i havaneres a carrers com Guadiana i Alcolea de Baix i de Dalt.