Notícies

Alliberats al Poble-sec dos germans obligats a prostituir-se i treballar al carrer per a la seva família

|2021-09-07T20:48:18+02:0030 juliol 2021||Línia Sants

Els menors vivien en una barraca al Poble-sec. Foto: Policia Nacional

Una operació policial de la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional ha alliberat al Poble-sec dos germans de 14 i 16 anys maltractats i explotats per la seva família. La germana i la tieta dels menors obligaven la noia de 16 anys a prostituir-se a base d’amenaces i agressions físiques. Per la seva part, el germà petit de 14 anys havia de treballar com a netejavidres al carrer per donar tots els beneficis a la família. Tal com ha informat l’Ajuntament, s’ha detingut a la germana, la tieta i a un altre membre de la família. La Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) s’ha fet càrrec de la custòdia dels dos menors.

A més de la família, els cossos policials han detingut tres clients que havien mantingut relacions sexuals amb la menor diverses vegades. La investigació segueix oberta, per la qual cosa no es descarta que en els pròxims dies es produeixin més detencions de clients o persones implicades en aquests abusos.

Condicions infrahumanes

Els dos germans vivien en una barraca d’un solar del barri de Poble-sec que estava molt lluny de tenir unes mínimes condicions higièniques. Fins i tot, la investigació va detectar que els menors no sabien llegir ni escriure perquè no estaven escolaritzats.

Go to Top