Viu Montjuïc

Foto: ICUB

Al voltant de 30.000 persones van participar en les més de 70 activitats de la primera edició del ‘Viu Montjuïc, el parc de la Cultura’, que va tenir lloc els passats 16 i 17 d’octubre. Durant els dos dies hi va haver un ampli repertori d’activitats, la majoria de lliure accés, com ara itineraris guiats, jocs de pistes, concerts i espectacles de dansa i teatre.

A més, aquestes es van repartir per 22 equipaments, dels quals els que van tenir més visitants van ser el Castell de Montjuïc, CaixaForum, el MNAC, el Jardí Botànic i la Fundació Joan Miró.

L’esdeveniment, que es vol fer una vegada a l’any, és resultat del Pla d’Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, que té la idea de visibilitzar les activitats i els espais culturals del parc per recuperar l’essència de l’Exposició Internacional del 1929. Pel que fa a l’organització i el finançament, els responsables són els operadors culturals del parc, el Districte, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram