Les de Marc Comas van guanyar de forma clara. Foto: CEM

Un triomf i un empat. Aquest és el saldo de la primera jornada de les Divisions d’Honor per als sèniors del Medi. Les de Marc Comas van guanyar de forma còmoda a Sant Feliu de Llobregat (6-21), mentre que el sènior masculí va sumar el primer empat del curs 2020-21 a Madrid, a la piscina del Canoe (9-9).

L’estrena a la capital del Baix Llobregat es va dividir en dos subpartits: igualtat en el primer parcial (4-4) i domini absolut i incontestable a partir del segon. Helena Dalmases, amb cinc dianes, va ser la màxima anotadora de l’equip de Comas i també lidera la taula de golejadores de la categoria juntament amb Miriam Ciudad, del Zaragoza, i Maria Palacio, del Sant Andreu.

Els pròxims reptes per a l’equip santsenc seran l’estrena a la Josep Vallès, aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda contra el Leioa. Després de jugar contra les biscaïnes, la Divisió d’Honor s’aturarà durant el cap de setmana de Tots Sants.

Els de Jahzeel Martínez, per la seva banda, van tenir una estrena agredolça que va saldar-se amb un punt. El Medi va començar guanyant de forma clara (2-4), tot i que veuria com els locals retallarien distàncies abans d’arribar al descans (5-6). El tercer període va tornar a tenir un clar protagonisme per als de Martínez, que es plantarien a l’inici de l’últim període amb tres gols de renda… que veurien neutralitzada i que a punt va estar d’acabar amb una remuntada dels madrilenys.

L’equip també s’estrenarà a casa aquest dissabte, en el seu cas a les 12 del migdia, amb el derbi contra el CN Catalunya.