L’eliminatòria començarà al Vallès i es resoldrà a casa del Medi. Foto: CEM

Si fa unes setmanes el sènior femení de waterpolo del Medi donava per acabada la seva participació en competicions europees d’aquesta temporada, a partir d’aquest dissabte serà el primer equip masculí qui canviarà de xip per jugar els vuitens de final de l’Euro Cup. El conjunt de Jahzeel Martínez es veurà les cares contra el CN Sabadell, en una eliminatòria que començarà a Can Llong i que es decidirà a la piscina Josep Vallès el dissabte de la setmana que ve.

Per tal de tenir el forat suficient al calendari per poder jugar aquest partit, els de Sants-Badal van jugar dissabte passat el primer partit de la segona fase de la Divisió d’Honor. L’equip, però, va perdre de forma clara contra el gran dominador del waterpolo estatal dels últims anys, l’Atlètic Barceloneta (6-16). El pròxim partit de lliga del Medi serà el dia 20 del mes que ve a la piscina del CN Sant Andreu.

SEGONES DE GRUP
Per la seva banda, el conjunt de Marc Comas va tancar dissabte passat la primera fase de la lliga amb una derrota a la piscina Josep Vallès contra el CN Sabadell (5-7) que provoca que l’equip accedeixi a la segona fase, la que servirà per decidir els quatre contendents al play-off pel títol.

Igual que ha passat en la Divisió d’Honor masculina, el Medi arrossegarà els resultats obtinguts contra el Sabadell i el CN Catalunya (els altres classificats del grup A) i jugarà, tant a casa com a domicili, contra els tres millors del grup B de la primera fase: CN Mataró, CN Terrassa i CN Sant Andreu. L’equip també té el bitllet per a la Copa de la Reina.