L’última part de l’stage s’està fent a Las Palmas. Foto: RFEN

Paula Crespí, Clara Espar, Roser Tarragó i Helena Dalmases són les quatre jugadores del Medi que han gaudit de menys vacances que les seves companyes. I és que les waterpolistes són a Las Palmas de Gran Canaria, amb la selecció espanyola, en un dels stage de preparació dels Jocs de Tòquio (que s’haurien de disputar aquest estiu, tot i que de nou l’amenaça que no es puguin disputar torna a aparèixer) que Miki Oca ha preparat aprofitant l’aturada de les competicions de lliga.

De fet, aquesta concentració a les Canàries és la tercera fase d’una dinàmica grupal que fa setmanes que dura i que ha fet que el combinat estatal treballi i convisqui també al CAR de Sant Cugat i a Màlaga. Estava previst treballar conjuntament amb la selecció russa, però per protocols anticovid els dos equips no han coincidit, de manera que els partits que s’han acabat jugant han estat entre les espanyoles (Oca ha cridat 17 waterpolistes).

TORNEN LES LLIGUES
Sigui com sigui, els dos sèniors del Medi ja compten enrere els dies que falten per al retorn de les Divisions d’Honor, que han de tornar a posar-se en marxa durant aquest mes.

El primer equip que tornarà a competir és el masculí de Jahzeel Martínez, el dissabte de la setmana que ve, en un partit a la piscina Sant Jordi contra el CN Catalunya. El Medi és tercer al grup A, amb tres victòries, un empat i dues derrotes en els sis partits que ha jugat.

Les de Marc Comas, en canvi, no tornaran a la competició fins al dia 30 d’aquest mes. Les santsenques també es veuran les cares contra el Cata, tot i que aquest partit es jugarà a les instal·lacions de Can Toda.