Dot, en una imatge recent. Foto: Twitter (@DotSerra)

Tot i que el mandat acabava el novembre del 2023, aquest migdia la UE Sants ha anunciat que la presidenta “Montserrat Dot deixarà el càrrec a finals de l’actual temporada”.

En declaracions a Línia Sants, Dot assegura que marxa “perquè la Junta ha pres algunes decisions amb les quals no estic d’acord”. Tot i això, explica que ha volgut deixar el càrrec “havent-ho parlat” amb els qui fins ara han estat els seus companys. Dot, que va substituir Vicenç Pérez de Tudela el novembre del 2017, va dir aleshores que els seus objectius eren “consolidar l’equip a Tercera, preparar el centenari (l’any 2022) i la construcció del nou Magòria”.

ASSEMBLEA A LA VISTA
Des del club expliquen a aquesta publicació que, per llei, s’ha de nomenar un nou president, que podria ser el vicepresident primer, Joan Forcadell, o bé la persona de més edat de la Junta, si aquest declinés el càrrec.

Sigui com sigui, des de la UES asseguren que l’octubre es convocarà l’assemblea de socis, on s’anunciarà la posada en marxa d’un procés electoral que, si els terminis es compleixen, farà que la massa social de l’entitat passi per les urnes el novembre.