‘Fabre’, en una imatge antiga i una de recent. Foto: Twitter (@CFabregat_89)

El primer equip del curs 2020-21 de la Unió Esportiva de Sants continua configurant-se… tot i que de moment són molt més nombroses (i sensibles) les baixes de jugadors que s’han conegut en els darrers dies.

Si fa unes dues setmanes qui anunciava el seu adeu era Sergio Navarro, bona part de la columna vertebral blanc-i-verda, els jugadors amb més pes, l’han anat seguint; d’aquesta manera, Cristian Fabregat, Albert Sumarroca, Adrián Navarro (Picolo), Guillem Hernández o Aleix Lagé van anar anunciant, amb missatges a les xarxes socials i cartes dirigides a l’afició, que tampoc seguiran a l’Energia el curs que ve.

El comiat de la generació que ha tingut un paper clau en els dos ascensos de categoria més recents del club (de Segona a Primera Catalana i d’allà a Tercera Divisió) ha estat amarg, tenint en compte la situació actual, i obliga la UES a haver de moure’s en el mercat per cobrir posicions en totes les zones del camp.

Pel que fa a les renovacions, més enllà de la de Tito Lossio de moment estan confirmades les del porter Oriol Antonell, amo de la porteria de l’Energia des de la marxa de Yamandú Morgade, i la del central Eric Ruiz.

GRAN NOTÍCIA PER AL JUVENIL A
Aquest tram inicial del mercat estival ha estat esquitxat per una gran notícia per a la base santsenca. Divendres passat es va confirmar que el juvenil A, que havia arribat al final forçós de la temporada com a líder del grup 4 de Preferent, jugarà la temporada que ve a la Lliga Nacional, la segona màxima divisió del país d’aquesta categoria d’edat.