El torneig es va suspendre l’any passat. Foto: Ajuntament

L’estiu és el moment de fer canvis i, per als clubs esportius, l’època de perfilar els equips per competir i millorar els resultats la temporada que ve. Aquest és el cas de la Unió Esportiva de Sants, que després d’haver certificat la seva presència a Tercera una temporada més ha posat fil a l’agulla perquè Tito Lossio tingui la seva plantilla tancada com més aviat millor.

Des de finals del mes passat, doncs, les oficines han tret fum, amb renovacions, baixes i incorporacions; Adri Prado, Xavi Laborde, Juan Carlos Rivera, Alberto Salamanca, Carlos Portero, Shota Takemoto i Iván Julián són les cares noves amb les quals s’haurà de familiaritzar l’afició de l’Energia. Alberto Subías i Pau Llasera, del filial, també es converteixen en futbolistes de la primera plantilla a tots els efectes, mentre que algunes peces ja renovades són Sergio Paz, Pau Celma, Favio Osorio, Iván Garcia, el capità Cristian Mulero, David Cura i Oriol Antonell.

HISTÒRICS I CALENDARI
Per altra banda, el club serà un dels participants del torneig Històrics del futbol català, que entre els dies 2 i 8 del mes que ve tornarà a jugar-se al Municipal del Guinardó.

El conjunt de Lossio forma part del grup B, i jugarà l’habitual triangular de la fase de grups contra la UA Horta i el CF Badalona, l’equip que més cops ha guanyat aquest tradicional trofeu futbolístic estival.

El darrer ítem de l’actualitat per a la UES és que el club ja coneix la data d’inici de la temporada 2021-22 a Tercera RFEF: serà el primer cap de setmana del mes de setembre.