Márquez ha revalidat enguany el títol de MotoGP. Foto: Arxiu

No han pogut amb ell ni els campions de l’especialitat. La segona edició del Superprestigi Dirttrack, que va reunir dissabte passat al Palau Sant Jordi als millors pilots del món, va suposar un nou èxit per al pilot de MotoGP Marc Márquez, que va endur-se la victòria final.

El pilot cerverí, que enguany ha revalidat el títol de MotoGP, va deixar enrere a Montjuïc a pilots especialistes en la categoria com Kenny Noyes i Jared Mees, dos campions estatunidencs de Dirttrack. D’aquesta manera, Márquez va poder treure’s l’espina de l’any passat, quan es va veure superat pel campió americà Brad Baker. Enguany, Baker no va poder competir a causa d’un accident als entrenaments que el va deixar amb l’espatlla dislocada i fora de la competició.

La prova va comptar no només amb pilots de Dirttrack, sinó també amb altres de Moto2, Moto3, MotoGP, Endurance o Superbike com Àlex Márquez –germà del guanyador–, Tito Rabat, Toni Elías o Joonas Kylmäkorpi, entre altres. En total, 10 campions del món es van veure la cara sobre la pista dissabte, en una prova que van presenciar prop de 9.000 espectadors al Sant Jordi.

Amb aquest triomf, Márquez posa fi a un 2014 marcat pels èxits esportius.