La competició es jugarà a les instal·lacions del CN Sant Andreu. Foto: CEM

Passar pàgina de l’eliminació d’un títol amb la disputa d’un altre. El sènior masculí de waterpolo del Medi afronta, a partir de divendres, la participació en la 35a edició de la Copa del Rei, que es jugarà a les instal·lacions del CN Sant Andreu. Els de Jahzeel Martínez, que dissabte passat van acomiadar-se de l’EuroCup després de perdre per 6-17 contra el CN Sabadell, debutaran en la competició del KO a dos quarts de cinc de la tarda contra el CN Terrassa.

En cas de superar l’emparellament contra l’equip del Vallès Occidental, els de Sants-Badal jugarien la segona semifinal l’endemà contra el vencedor del quart de final entre els amfitrions de la Copa i el CN Barcelona. A l’altra banda del quatre hi ha el gran favorit, l’Atlètic Barceloneta, el CN Mataró, el CN Catalunya i el CN Sabadell. La final es jugarà diumenge a les dues del migdia a la piscina Pere Serrat.

DERROTA EN L’ESTRENA
El sènior femení de Marc Comas, per la seva banda, va perdre el primer partit de la segona fase de la lliga, dissabte passat a la piscina Josep Vallès, contra el CN Terrassa (9-11). La visitant Bea Ortiz, amb cinc gols, va ser la gran ‘culpable’ de la derrota del Medi, que havia aconseguit marxar al descans guanyant per la mínima (5-4), però que va veure’s superat per les vallesanes en els dos darrers períodes.

L’equip, que ara és quart en el grup C de la Divisió d’Honor, afrontarà dissabte el que, sobre el paper, serà el desplaçament més dur d’aquest tram de la lliga 2020-21: un partit a la piscina Joan Serra, la casa de les líders, el CN Mataró.