És impossible acabar una temporada millor que com ho ha fet el primer equip masculí de l’Handbol BCN Sants. I és que el conjunt de Nil Teruel va proclamar-se campió de la Copa Federació dissabte passat, després de derrotar l’Espanyol (32-27) en un partit jugat a l’Espanya Industrial.

De fet, l’equip santsenc va haver de remuntar per guanyar davant l’afició, ja que el començament del partit va ser favorable als espanyolistes. De mica en mica, però, el BCN Sants va anar eixugant la diferència, arribant al descans només un gol per sota (13-14), però la segona meitat el protagonisme seria clarament local. Els de Teruel arribarien a tenir un màxim avantatge de set gols, que els blanc-i-blaus podrien reduir fins als cinc finals.

L’equip, doncs, posa el punt final al curs havent demostrat que, en condicions normals, hauria estat un dels candidats a l’ascens a la Lliga Catalana Sènior masculina.