El sènior femení jugarà a Lliga Catalana el curs que ve. Foto: HBS

“El curs 2018-19 ha estat un èxit, però al darrere hi ha la feina de moltes temporades”. Així de contundent és el balanç que el president de l’Handbol BCN Sants, Sebas Capella, fa dels darrers mesos a Línia Sants. I és que tant el sènior masculí com femení han aconseguit pujar de categoria, de manera que afrontaran nous reptes des del setembre.

El màxim dirigent del club diferencia entre les necessitats de cadascun dels sèniors de cara a l’any competitiu 2019-20. “Els nois estan a la categoria que els correspon per nivell, de manera que farem un parell d’incorporacions a la plantilla per donar encara més nivell, però no s’han d’esperar grans canvis”, apunta. Capella deixarà la banqueta per dedicar-se a la presidència, de manera que a la banqueta del primer equip seurà Nil Teruel. D’aquesta manera, podrà seguir buscant sponsors per garantir la viabilitat del projecte i que el club no pateixi econòmicament.

Pel que fa al sènior femení, la situació és un punt diferent. “Si bé és cert que tenim una base de jugadores que han crescut des de la base del club, cosa que ens fa sentir molt orgullosos, gairebé cada temporada trobem que hem de fer molts canvis. Per sort tenim tres mesos (juliol, agost i setembre), tot i que volem deixar-ho enllestit com més aviat millor”, afegeix Capella, que assegura que “l’aposta per l’esport femení dona resultats aviat”.

Per últim, Capella també ha volgut parlar de la situació dels equipaments al districte, que creu que està “col·lapsada”. “Si tot va bé la temporada que ve tindrem 25 o 26 equips i trobem que hem de fer malabarismes per encaixar els entrenaments i les competicions”, lamenta.