Foto: Twitter (@SantfeliuencFC)

El primer equip de la Unió Esportiva Sants de Tito Lossio és un dels quatre conjunts del grup 5E de la Tercera Divisió de futbol que encara no ha guanyat cap partit en aquest tram de la temporada (acumulen dues derrotes i un empat fins ara). De fet, la derrota que els blanc-i-verds van patir dissabte passat a Sant Feliu de Llobregat (2-0) fa que ara mateix ocupi una de les sis posicions de descens a Primera Catalana. Va ser el segon partit consecutiu en el qual l’equip es queda sense veure porteria.

Sigui com sigui, aquesta situació és provisional i reversible, ja que la UES està empatada a 25 punts amb la Unió Esportiva Figueres, un dels quatre conjunts que salvaria la categoria si la temporada acabés avui.

Els de Lossio començaran els partits del maig el diumenge 2 del mes que ve contra el líder del grup, la Pobla de Mafumet (l’equip que té més a l’abast de la mà evitar el descens de divisió), al Municipal de l’Energia mentre que el pròxim partit a domicili serà un derbi al Municipal de Nou Barris, el camp d’una Montanyesa que necessita començar a sumar de tres en tres si no vol perdre la categoria aviat.