La capitana Sarah Lizotte pressiona Anni Espar. Foto: CEM

La temporada 2020-21 no podria haver començat d’una millor manera per als equips de waterpolo del Mediterrani. Els dos sèniors del conjunt de Sants-Badal van guanyar els seus respectius partits en la primera jornada de la Copa Catalunya absoluta de waterpolo, que la Federació Catalana ha volgut rebatejar com Torneig de la represa.

El triomf més sonat va ser el del femení de Marc Comas, que dissabte passat va superar les actuals campiones de lliga, el CN Mataró (13-10) en un partit amb públic (el club va permetre la presència de 40 persones a les graderies). El Medi va haver de remuntar el 2-3 que el conjunt de la capital del Maresme havia aconseguit al final del primer quart i ja marxaria al descans amb un petit marge (6-5) que aniria ampliant a mesura que s’anaven jugant més minuts. Clara Espar va ser la màxima golejadora de l’equip amb quatre dianes, en un partit en el qual van debutar dues de les cares noves: Paula Crespí i Iris Wolves.

Aquest diumenge a les 10 del matí, les jugadores de Comas afrontaran el segon partit de la competició, el primer a domicili de la temporada, a la piscina del Club Natació Rubí.

Més plàcida i sense necessitat de remuntada va ser la victòria dels de Jahzeel Martínez a Molins de Rei (5-9). El Medi va adjudicar-se els tres primers parcials del matx (1-3, 1-2 i 1-2) per arribar amb quatre gols de renda a la recta final del partit. Javier Gorría, amb tres gols, va liderar l’estadística golejadora de l’equip.

Per jugar el segon partit oficial, però, els santsencs no hauran d’esperar fins al cap de setmana, ja que serà aquest demà passat a tres quarts d’una del migdia a la piscina del CN Mataró.