El Medi va forçar l’empat en un magnífic últim parcial. Foto: CEM

La segona volta de les dues Divisions d’Honor de waterpolo no podia haver començat d’una manera millor. El primer equip masculí va ser el primer que ha aconseguit que l’Atlètic Barceloneta sumi de tres en tres aquest curs, mentre que les de Marc Comas van seguir sumant de tres en tres a domicili.

Els de Jahzeel Martínez van tornar a la competició dissabte passat empatant (7-7) contra els vigents campions de totes les competicions nacionals de la darrera temporada. El punt, a més, va deixar un regust de boca dolç, ja que els santsencs van aprofitar l’impuls de l’afició, que va omplir les graderies de la Josep Vallès, per equilibrar el 3-5 amb el qual van arrencar els últims vuit minuts. El nord-americà Benjamin Stevenson, amb tres gols, va ser el màxim anotador del Medi, que es manté a la sisena posició de la taula. Aquest dissabte al migdia, els de Martínez visitaran la piscina del Canoe.

La victòria del cap de setmana va arribar de la mà del sènior femení (8-12), en un partit en el qual va anar de menys a més a la piscina del CDN Boadilla. L’equip va estar liderat per les flamants campiones d’Europa, Roser Tarragó i Clara Espar (autores de tres i dos gols, respectivament) i per Helena Dalmases. Els millors moments de l’equip, que continua segon, van arribar després del descans. El triomf, doncs, ha de donar moral a l’equip de cara al partit d’aquest dissabte a les 12 del migdia contra el CN Mataró, el líder. Una victòria per més de tres gols col·locaria el Medi al capdavant de la lliga.