El nou màxim mandatari del club. Foto: UES

Des del passat dia 17 és oficial: Joan Forcadell és el nou president de la Unió Esportiva de Sants. El club ho comunicava dient que el fins ara vicepresident primer “ha aconseguit el suport unànime de la Junta Directiva i agafa el relleu de Montse Dot al capdavant del Sants”.

D’aquesta manera, Forcadell serà al capdavant de la UES en el curs del centenari (els 100 anys es compleixen el 2022) i el nou màxim mandatari ja ha dit que aquesta efemèride porta “projectes il·lusionants”. Forcadell va arribar al club el 2010 i explica que la seva feina des d’aleshores ha volgut ser “amb l’esforç de tothom estabilitzar-lo i convertir-lo en un referent, al barri i a la ciutat”.

En clau institucional, el club va anunciar diumenge passat que les seves oficines estaran tancades entre aquest divendres i el dia 23 d’agost, quan es recuperarà l’horari habitual (de 10 del matí a 1 del migdia).

Pretemporada definida

Paral·lelament, el primer equip va tornar a la feina dijous de la setmana passada i ja treballa per preparar aquesta estimulant temporada del centenari.

A banda de la participació al torneig d’Històrics, anunciada fa setmanes, els de Tito Lossio jugaran el dia 7 del mes que ve contra la Fundació Esportiva Grama (tot i que el partit podria canviar de data en funció del que passi a l’Històrics), el 14 d’agost viatjaran a Reus per enfrontar-se al CF Reddis, el 21 d’agost rebran l’Hospi a l’Energia i el 29 jugaran a casa contra l’EE Guineueta.