El sènior femení tornarà a jugar a Europa el curs que ve. Foto: CNM

La temporada de waterpolo 2020-21 s’ha acabat per als dos sèniors del Club Esportiu Mediterrani. Si el passat dia 1 el sènior masculí tancava el curs amb una derrota a Sabadell, diumenge passat era el primer equip femení qui quedava fora del play-off, després de perdre els dos partits de la semifinal contra el CN Mataró. Les de Sants-Badal, però, tornaran a jugar competició europea la temporada que ve.

El model de competició d’aquesta temporada plantejava aquests partits de la post temporada de manera exprés, de manera que després de la derrota de dissabte passat a la piscina Joan Serra (12-8), les de Marian Díaz estaven obligades sí o sí a guanyar per intentar forçar un tercer partit, que s’hauria jugat de nou a la capital del Maresme.

L’eliminatòria, però, acabaria diumenge a la piscina Josep Vallès (10-13), tot i que el Mediterrani va plantar cara fins al final del tercer període. L’efectivitat de la visitant Anni Espar, autora de quatre gols i qui va fer anar de bòlit la defensa de les de Sants-Badal, va ser clau per decidir l’eliminatòria a favor de les mataronines. Roser Tarragó, amb tres dianes, va liderar l’ofensiva del Mediterrani.

DUES MEDALLES A MANRESA
El cap de setmana, però, no només va deixar aquesta mala notícia de l’eliminació del sènior femení. Ferran Julià i Francho Artal, dos dels nedadors del club, van penjar-se medalles de plata en el Trofeu Fèlix Serra Santamans, que es va disputar a Manresa. Julià va ser segon en la final de 1.500, mentre que Artal va ser-ho en la de 200 estils.