Les activitats van començar la setmana passada. Foto: UES

Des de dilluns de la setmana passada està en marxa el Campus Olímpia, una de les cites esportives de cada estiu, i que combina futbol i natació. En aquest 2020, com no podia ser d’una altra manera, les mesures de seguretat són una constant en totes les activitats.

La part del futbol es fa al camp de la Bàscula, a la Zona Franca, mentre que les piscines del Campus Olímpia són les del Club Natació Montjuïc, a la muntanya. Les activitats, pensades per a nens i nenes que tinguin entre 8 i 16 anys s’allargaran fins a finals d’aquest mes (l’últim dia serà el divendres 31).

NOVETATS A LA UES
I de forma paral·lela, amb la plantilla del primer equip gairebé tancada i a l’espera que la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) comenci a publicar els calendaris per a la temporada 2020-21, els moviments més recents de la UE Sants afecten els despatxos i l’organigrama esportiu blanc-i-verd.

El primer d’aquests es va conèixer dilluns de la setmana passada i va ser el nomenament d’Àngel Gálvez com a director esportiu de la base del club. La temporada 2019-20, sumant equips masculins i femenins, la UES tenia 33 conjunts destinats a la formació de futbolistes.

Per altra banda, abans-d’ahir el club va informar que el director esportiu del club, Pep Marguí, que anys enrere havia ocupat la banqueta del primer equip, serà el secretari tècnic del conjunt de Tercera Divisió i treballarà de forma encara més estreta amb Henry Tito Lossio.