El sènior femení està completant una temporada magnífica. Foto: CEM

Els dos sèniors de waterpolo del Medi coneixeran, aquest migdia, els seus emparellaments per a les Copes del Rei i de la Reina de waterpolo. El Museu Casa Duran de Sabadell (ciutat que serà l’escenari de les competicions entre dijous i diumenge de la setmana que ve) serà l’escenari dels sortejos dels quadres de les competicions que es jugaran a Can Llong i que faran que les Divisions d’Honor s’aturin de nou.

Mataró, Sabadell, Sant Andreu, Terrassa, Boadilla, Rubí i Sant Feliu són els set possibles rivals de l’equip de Marc Comas, un dels candidats al títol, mentre que sobre el paper ha de ser més difícil que els homes de Jahzeel Martínez puguin alçar una Copa del Rei 100% catalana. Barceloneta, Barcelona, Terrassa, Mataró, Sabadell, Sant Andreu i Catalunya seran els altres set aspirants a la 33a edició de la cita.

ABANS, LA LLIGA
Però abans de centrar els cinc sentits en la Copa, el sènior femení, segon classificat, jugarà el darrer partit de la Divisió d’Honor d’aquest mes. El Medi serà el clar favorit en el partit d’aquest dissabte al migdia a la piscina Josep Vallès contra la Escuela Waterpolo Zaragoza.

Per altra banda, el sènior masculí va jugar el partit de la 15a jornada de la lliga masculina ahir al vespre a Terrassa, coincidint amb el tancament de Línia Sants.