El tècnic, en una compareixença post-partit. Foto: Arxiu

“Des de dijous passat estic confinat a Igualada. De moment la gent ho respecta força, surten de casa el mínim per fer la compra i potser passejar el gos, però res més”. Són declaracions a Línia Sants de l’entrenador del primer equip de la Unió Esportiva de Sants, Tito Lossio, que com la resta dels veïns del seu poble, Vilanova del Camí, Òdena i Santa Margarida de Montbui, té prohibit abandonar la vila.

Lossio assegura que ha donat ordres als seus jugadors perquè “perdin el mínim de to muscular i físic que sigui possible”, per tal que les afectacions siguin les mínimes possibles en cas que la lliga pugui tornar a posar-se en marxa. En aquest sentit, l’entrenador santsenc considera que “si només hem de recuperar dos o tres partits després de l’aturada es podria intentar acabar-la”, tot i que creu que el més lògic seria “suspendre-la, perquè és una temporada que, passi el que passi, ja està adulterada, perquè no tots els equips de la categoria tenen la capacitat de jugar més d’un partit a la setmana”.

SENSE NOTÍCIES DE L’FCF
Per altra banda, des del club no tenen cap més notícia per part de la Federació Catalana després del comunicat que anunciava l’aturada de les competicions durant dues setmanes, tot i que l’escenari més factible és que la Tercera Divisió no pugui tornar a posar-se en marxa l’últim cap de setmana d’aquest mes.

Sigui com sigui, la Junta del club encara no s’ha reunit per parlar de la situació, de manera que no té una postura sobre la recta final del curs 2019-20.