El Medi afronta un desplaçament molt exigent. Foto: CEM

L’activitat waterpolística per al Medi se centrarà, aquest cap de setmana, únicament en el partit que el sènior masculí de Jahzeel Martínez jugarà a la Nova Escullera contra el CN Barcelona. El Medi, tercer del grup A de la Divisió d’Honor, visitarà dissabte a les 6 de la tarda un equip que fa uns dies va quedar fora de la Champions League.

A la competició domèstica, però, el CNB ha guanyat els dos partits que ha jugat (a la piscina del CN Catalunya i a casa contra el Real Canoe). Abans de la visita del Medi, però, els cenebistes recuperaran el partit pendent de la segona jornada contra el CN Sant Feliu (dijous a la tarda).

El cap de setmana, en canvi, serà de descans per al sènior femení, que el passat cap de setmana va resoldre amb victòries els partits contra el Natación Boadilla (25-5) i el CN Catalunya (18-7) en una doble cita que es va jugar a la piscina de Regent Mendieta, dissabte contra les madrilenyes i diumenge contra el conjunt de Gràcia.

Amb el partit contra el Leioa encara pendent, les de Marc Comas no tornaran a jugar fins al dissabte de la setmana que ve, quan visitaran Can Llong per jugar contra el CN Sabadell en un dels partits més esperats d’aquesta primera volta.

JULIÀ BRILLA A GRANADA
També dins l’aigua però en la secció de natació, Ferran Julià va establir un nou rècord de Catalunya en la prova dels 3.000 metres amb un temps de 30 minuts 51 segons i 29 centèsimes. La prova en la qual va aconseguir aquesta fita es va disputar a Granada.