L’equip no es perdrà la cita de l’Històrics. Foto: UES

El segon projecte del Sants de Tito Lossio a Tercera Divisió es posarà en marxa dilluns que ve. Els jugadors de la primera plantilla estan citats per passar les pertinents revisions mèdiques posteriors a l’estiu i començar a posar-se a punt per a una nova temporada plena de reptes.

El club no ha anunciat cap moviment de mercat des de finals del mes passat (la renovació de Cristian Fabregat i les incorporacions de Josele i Sergi Casals es van fer oficials el 26 de juny), de manera que ara mateix hi ha 18 jugadors confirmats en per al sènior, de manera que encara haurien d’arribar alguns efectius més per tancar la plantilla.

Mentre esperen que la Federació Catalana de Futbol publiqui el calendari del grup 5 de Tercera, els jugadors i l’afició tenen ja algunes cites imprescindibles per a aquestes setmanes que han de venir. L’equip blanc-i-verd jugarà, un any més, el Torneig d’Històrics del futbol català, que es posarà en marxa el pròxim dilluns 29. El Sants forma part del grup 3, i es jugarà l’accés a les semifinals contra dos equips que també seran rivals seus a la lliga: el Terrassa i l’Horta.

El debut en competició oficial dels homes de Lossio serà, com sempre, a la Copa Catalunya absoluta. La primera ronda d’aquesta competició es jugarà el primer cap de setmana d’agost a l’Energia contra el CF Badalona.