L’incertesa s’ha transformat en alegria per a l’equip blanc-i-verd. Foto: UES

Alegria compartida. El Sants va certificar de forma definitiva la seva permanència a Tercera Divisió gràcia a l’ascens del Llagostera a Segona B. Els descensos compensats eren l’única cosa que amenaçava el futur del conjunt blanc-i-verd a la categoria, però gràcies al triomf del Llagostera d’Oriol Alsina al play-off contra el Portugalete (2-0 al Gironès i 1-1 dissabte passat a Biscaia), els de Tito Lossio poden respirar tranquils.

De fet, els llagosterencs són l’únic equip del grup 5 de Tercera que ha aconseguit pujar, ja que tant l’Hospitalet com l’Horta han caigut en les seves respectives primeres eliminatòries (contra l’Algeciras i el Moralo, respectivament), mentre que el Prat encara haurà d’afrontar dues rondes més si vol tornar a la Segona B. Que el Sants segueixi a Tercera també evitarà descensos compensats d’altres equips en categories més baixes.

CANVIS A LA PLANTILLA
D’aquesta manera, la direcció esportiva ja pot començar a treballar en la plantilla de la temporada que ve, la qual seguirà entrenant Tito Lossio si no hi ha cap contratemps.

L’activitat en els despatxos fins ara ha estat molt més intensa pel que fa a les sortides que a les arribes, ja que de moment en aquest capítol només hi ha la incorporació d’Uri Antonell, del Rubí. Més enllà de la marxa de Yamandú, anunciada fa setmanes, Jonatan Crivillés, que marxa al Júpiter, Jordi Borrull tampoc seguirà al club.