Els de Tito Lossio poden assolir l’objectiu aquesta setmana. Foto: UES

La ratxa de tres triomfs consecutius de la UE Sants va arribar a la seva fi diumenge passat a Valls (2-0). La derrota, però, no fa que l’equip de Tito Lossio hagi de preocupar-se massa, ja que amb tres jornades per jugar-se, manté quatre punts de distància sobre el Santfeliuenc, el primer dels equips del grup 5E de la Tercera Divisió de futbol que perdrien la categoria.

De fet, els santsencs podrien segellar la permanència a la categoria aquest mateix diumenge a les set de la tarda si derroten el conjunt de la capital del Baix Llobregat a l’Energia. I és que després d’aquest partit només faltaran dues jornades per jugar-se, de manera que aquest hipotètic +7 seria ja definitiu i donaria la tranquil·litat definitiva a la UES, que s’asseguraria jugar l’any del centenari, de nou, a Tercera.

Qualsevol altre escenari, com un empat o una victòria visitant, convertiria els dos darrers partits de la temporada 2020-21, que ja es jugaran el juny, en finals en les quals el marge d’error es reduiria molt o, directament, desapareixeria per als de Lossio.

Aquestes dues jornades (la 9 i la 10) de la segona fase de la lliga portaran l’equip al camp de la Pobla de Mafumet (líder del grup amb 39 punts i virtualment salvat) i a rebre la Monta de Ramon Calderé, que ja fa dies que sap que el curs que ve tornarà a jugar a Primera Catalana.

CAMPUS D’ESTIU
Per altra banda, a principis d’aquesta setmana el club ha posat a disposició de les famílies que ho vulguin el formulari d’inscripció per al campus d’estiu. Aquestes jornades esportives començaran el dilluns 28 de juny i s’allargaran fins a la darrera setmana de juliol.