Eufòria: l’equip celebra la remuntada i la primera victòria del curs. Foto: UES

La primera victòria de la UE Sants a Tercera va arribar de la forma més èpica possible: remuntant un 3-0. Va ser diumenge passat, al camp del líder, la Pobla de Mafumet (3-4), en una segona meitat que ja forma part de la història del club.

I és que dos gols de Joel Marín i un d’Alberto García podien fer pensar que els de Tito Lossio tornarien del Tarragonès amb les mans buides, però l’equip no es va rendir i va creure que era possible treure quelcom positiu del matx. Luis Gaudioso va marcar el primer gol santsenc al sisè minut del segon temps, amb una falta directa llunyana que va sorprendre el porter local Arturo. La renda, però, encara era molt favorable als tarragonins, fins que 10 minuts més tard, Mario Cantí va ser el més murri dins l’àrea i va tornar a donar vida al Sants amb una rematada a la mitja volta des de la frontal de l’àrea petita.

Faltava, però, l’aparició del sheriff, Sergio Navarro. El ‘9’ santsenc, que només havia pogut veure porteria un cop en les cinc jornades anteriors, va ser el gran artífex del tram final de la remuntada dels de Lossio; dos minuts després del gol de Cantí restablia l’empat definint de forma magistral davant Arturo i al minut 88 aprofitava una assistència des de la banda esquerra per rematar a porteria buida i culminar la remuntada del Sants.

Sense aquesta pressió per aconseguir el triomf (i ara, en la setzena posició de la taula), l’equip visitarà el municipal Els Canyars de Castelldefels aquest diumenge a les 12 del migdia. El darrer partit d’aquest mes serà el dia 30, quan els blanc-i-verds rebran la visita de l’Hospitalet.