L’alineació que Lossio va fer servir contra els selvatans. Foto: UES

Segona victòria consecutiva. Per primer cop en el que va de temporada, la UE Sants ha aconseguit sumar de tres en tres en dos partits seguits (1-0 contra el Farners diumenge passat), de manera que els de Tito Lossio pugen fins a la desena posició i són a només vuit punts del líder de la taula.

El Sants era favorit; jugava a casa contra un rival que no guanyava des del novembre (un empat i quatre derrotes eren els seus cinc darrers resultats), però els homes de Miquel Muñoz van vendre cara la seva pell.

Sergio Navarro va ser l’home més perillós dels blanc-i-verds durant el primer període. El ‘9’ santsenc va avisar amb una rematada acrobàtica que va marxar desviada per poc i minuts abans del descans va aconseguir un gol que l’àrbitre assistent va anul·lar per fora de joc. Carlos Blanco va aturar l’única arribada de l’equip de la Selva.

Les defenses s’imposaven als atacs, de manera que només una jugada a pilota aturada podia decantar la balança. Al minut 65, Fran va ser més murri que tota la defensa farnesenca i es va anticipar a tothom per rematar un córner centrat des de la banda dreta. Després del gol, l’equip va neutralitzar els atacs dels visitants per assegurar la victòria.