Un moment de la derrota al camp del Llagostera. Foto: UEL

Al Sants se li va escapar la primera victòria a la lliga quan semblava que aquesta era al sarró. Va ser diumenge passat, a l’Energia, en el partit de la tercera jornada de lliga contra el Granollers (1-1) que s’havia posat de cara per al conjunt de Tito Lossio des del minut 12, però que els vallesans van aconseguir empatar en el temps afegit.

Sergio Navarro va aconseguir marcar el primer gol de l’equip en el retorn a la categoria més baixa del futbol estatal, resolent una segona jugada després d’un córner favorable al Sants al tram inicial del partit. A banda del gol, els homes de Lossio van ser els principals protagonistes d’aquesta primera meitat.

Després del descans, però, el Sants va veure com el conjunt visitant augmentava el ritme i començava a acostar-se freqüentment a l’àrea de Yamandú Morgade. La resistència santsenca, però, es va trencar al segon dels tres minuts que l’àrbitre havia afegit als 90 reglamentaris; el visitant Sergi Pastells va evitar que el Sants guanyés el partit amb un gol de mitja volea amb la cama esquerra aprofitant una pilota que havia quedat dividida a la frontal de l’àrea santsenca.

Els santsencs són divuitens amb un punt, i en els pròxims dies afronten un calendari frenètic: dissabte visitaran la Fundació Grama, l’Onze de Setembre rebran l’Ascó i els dos pròxims diumenges visitarà els camps de la Pobla i del Castelldefels.