La lliga és l’únic front obert per a l’equip a partir d’ara. Foto: CEM

El sènior femení de waterpolo del Club Esportiu Mediterrani va quedar-se a les portes de la final de la Copa de la Reina, que es va jugar entre divendres i diumenge de la setmana passada a les instal·lacions del CN Sant Andreu. L’equip de Marc Comas, que va superar la ronda de quarts clarament contra el Rubí (17-2), cauria dissabte al matí contra el CN Mataró (10-9).

El Medi es va mantenir amb vida a la competició fins al tercer parcial de la semifinal, quan va encaixar un 4-2 que obligaria l’equip a remar contra corrent; de fet, en alguns moments fins i tot les de Sants-Badal van arribar a perdre de tres gols. L’intent de remuntada es va quedar en això, tot i la gran actuació de Roser Tarragó, autora de tres gols.

Amb les dues copes ja disputades, l’atenció dels sèniors de waterpolo del Mediterrani se centrarà completament en les Divisions d’Honor. Els dos sèniors jugaran el pròxim partit aquest dissabte; el masculí de Jahzeel Martínez, que encara no ha guanyat cap partit en la segona fase, rebrà el CN Sant Andreu a les sis de la tarda, mentre que unes hores abans, a dos quarts d’una del migdia, les de Comas hauran jugat un enfrontament directe a la piscina del CN Terrassa.

EL CN MONTJUÏC POT PUJAR
Una catgoria més avall, a Primera Divisió masculina, el CN Montjuïc arrencarà també dissabte, a les set de la tarda, el seu camí cap a la Divisió d’Honor. L’equip, que ha tancat el primer tram del curs en la segona posició del grup B, jugarà una eliminatòria a doble partit contra el CN Rubí. En cas de superar els vallesans, se la jugarien contra el vencedor de l’eliminatòria Horta – Caballa.